Archív aktualit

Nezapomenutelné zážitky z vodáckého kurzu

Kde jen začít? V neděli 23. června jsme my prváci odjeli na „vodák“ do jižních Čech.

Vyhlášení voleb do školské rady

V souladu s § 167. odst. 2 a odst. 4 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), 

Naše DofE expedice byla výzva

DofE? Co to je? Asi taková byla naše reakce na začátku tohoto školního roku, když jsme poprvé slyšeli o programu Mezinárodní cena vévody z Edinburghu.

Dovezli jsme stříbro a bronz

Na celorepublikovou soutěž ZAV Ostrava!!! v psaní na klávesnici a v korektuře textu jsme se vydali na začátku června vlakem ze Zlína.

Chicas checas

Mezitím co naši spolužáci pracují v zemi, kde to znají, my jsme se vydaly za dobrodružstvím na Erasmus+ do Španělska! Pojďte se s námi podívat, jak to zatím zvládáme.

Účtování je baví

V polovině června se žákyně 3. ročníku (Eliška Hyklová, Aneta Daňková, Kristýna Urbánková ze třídy 3. D a Nikola Daňová, Johana Šošolíková, Kristýna Ponížilová ze třídy 3. C) zúčastnily v Brně základního kola celorepublikové...

Půlka stáže za námi….

Jak žáci na tříměsíční mobilitě Erasmus+, tak ti na měsíční stáži mají za sebou polovinu svého pobytu na Maltě.

Z maturantů už jsou absolventi

Týden po ukončení maturitních zkoušek na naší škole se všichni žáci čtvrtého ročníku spolu s rodiči naposled sešli se svými učiteli při Slavnostním předání maturitního vysvědčení v Baťově vile.

Sebeobrana

Sebeobrana – ve třech lekcích jsme se toho dozvěděli hodně.

AFTERPARTY 2024 se vydařila

Rok se s rokem sešel a stejně jako loni jsme se v pátek 7. června potkali na AFTERPARTY na Svahu Zlín.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.